Senso Test & Taste

Specialist in product- en smaaktesten

Senso is een full service onderzoek partner met een focus op product- en smaaktesten. Met unieke methoden verzamelen we data om producenten te helpen bij het ontwikkelen van nieuwe concepten en het optimaliseren van bestaande producten.

Doordat we zelf onze faciliteiten beheren bieden we snel resultaat, verschillende manieren om data te verzamelen en doen we overal ter wereld onderzoek naar producten en merken. 

Over Senso

Senso is een ervaren partner voor producenten uit de voedingsindustrie. Met meer dan 10 jaar ervaring en alle faciliteiten voor onderzoek op locatie, online en in-home. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd.

Visie en missie

Feedback van de consument is dé basis voor interne beslissingen en om externe partijen te overtuigen. Daarom moet onderzoek haalbaar zijn voor iedereen. Voor elk product, elk project en elk budget.

Onze kracht

Senso is iedere dag in gesprek met de consument. Op basis van onze ervaring zijn verschillende methoden ontwikkeld om het succes van producten te verklaren én te voorspellen. En doordat we zelf onze faciliteiten beheren bieden we snel resultaat.


 

De beloften van Senso

Onderzoek voor iedereen

Via onderzoek op locatie, online of in-home verzamelen we waardevolle inzichten over jouw product én de consument.

 

Full service

Wij nemen de complete organisatie en uitvoering voor onze rekening. Je hoeft niets te doen, maar mag uiteraard meedenken over het onderzoek. 

Realistische methoden

We blijven zo dicht mogelijk bij de daadwerkelijke consumptie of aankoop situatie. Zo verzamelen we de meest betrouwbare data voor jouw product. 

Ervaren partner

Wij testen al meer dan 10 jaar producten uit de voedingsindustrie en hebben voor elke productgroep een vragenlijst klaar staan.

Unieke Benchmark Monitor

Goed is goed en slecht is slecht. Door scores te vergelijken met onze benchmarks weten we precies waar jouw product het verschil kan maken. 

Onderzoek voor iedereen

Altijd een passende oplossing voor jouw product doordat we verschillende methoden hebben om data te verzamelen.

Snel resultaat

Met alle faciliteiten in eigen beheer kunnen we zelfs in 3 dagen testen én rapporteren.

Concrete adviezen

Met overzichtelijke kleuren, grafieken en icoontjes zie je in één oogopslag de sterke en zwakke punten van jouw product. 

Internationaal testen

We organiseren testen over de hele wereld. Met Senso heb je dus één aanspreekpunt voor al jouw onderzoeken wereldwijd. 

Onderzoek voor iedereen

(m)eten is weten

Feedback van de consument is dé basis voor interne beslissingen en om externe partijen te overtuigen. Daarom moet onderzoek haalbaar zijn voor iedereen. Voor elk product, elk project en elk budget.

Senso is iedere dag in gesprek met de consument. Op basis van onze ervaring zijn methoden ontwikkeld om het succes van producten en merken te verklaren én te voorspellen. En doordat we zelf onze faciliteiten beheren bieden we snel resultaat en verschillende manieren om data te verzamelen.

Senso onderzoekt wereldwijd

In elke stad, in elk land

Met Senso heb je één aanspreekpunt voor jouw onderzoeken wereldwijd. Dat is overzichtelijk, bespaart je tijd en maakt het eenvoudig om jouw doelgroep(en) in verschillende landen te bereiken.

Met ons eigen veldwerkteam testen we in West-Europa en door samen te werken met lokale partners organiseren we testen wereldwijd. Zo hebben we bijvoorbeeld veel ervaring met onderzoek in de Verenigde Staten en organiseren we testen in veel Europese landen. 

Blijf in contact met jouw doelgroep

Verzamel inzichten over jouw product én de consument

Met Senso weet je precies wat er bij de consument speelt. Door het verzamelen van data en feedback ondersteunen we je bij de ontwikkeling en optimalisatie van zowel nieuwe als bestaande producten.

  • Input voor nieuwe ideeën verzamelen
  • Concepten optimaliseren en valideren
  • Product optimalisatie en receptuurwijzigingen
  • De juiste prijs en verpakking bepalen
  • Benchmarken met referenties uit de markt
  • Klanten identificeren en voorkeuren achterhalen
Tevreden klanten

Offerte nodig?

Ons voorstel voor jouw project ontvang je binnen één werkdag in je mailbox.

×

Vragen?

Senso helpt je graag verder.

× Whatsapp met Senso