Focus op voeding

Senso is gespecialiseerd in product- en smaaktesten voor de voedingsindustrie. Al onze oplossingen zijn daarop gericht en met een eigen testcentrum en panel hebben we alles voor testen op locatie, online en bij consumenten thuis. 

Senso ondersteunt daarnaast bij onderzoeken voor evenementen, non-food en duurzame consumenten goederen en is in staat om voor elk product of dienst de kwaliteitsbeleving te monitoren en te achterhalen. 

 

Branches

Onderzoek in verschillende sectoren.

Specialist in product- en smaaktesten

Senso is specifiek gefocust op het ondersteunen van producenten uit de voedingsindustrie. Met een testcentrum voor sensorisch onderzoek en een eigen panel voor product- en smaaktesten op locatie, online en bij consumenten thuis. 

Net iets anders dan smaak

Ook non-food producten uit de supermarkt worden getest. Senso heeft ervaring met huishoudelijke artikelen, wasmiddelen, schoonmaak artikelen, persoonlijke verzorging, parfum, baby- en dieren producten.

Van telefoons tot stofzuigers

Bij duurzame goederen gaat het vooral om het monitoren van tevredenheid gedurende een langere periode. We helpen om de kwaliteit te monitoren en om de beste propositie voor nieuwe producten samen te stellen.

Voor winkels en webshops

Voor jouw winkel of webshop achterhalen we de drijfveren, motivaties en belemmeringen van jouw doelgroep. Zo achterhalen we waarom zij producten wel of niet interessant vinden en kan je het aanbod beter afstemmen op wat klanten belangrijk vinden.  

Beleving en tevredenheid

Bij evenementen en activiteiten gericht op het vermaak meten we de beleving en tevredenheid van bezoekers en achterhalen we drijfveren en motivaties om een evenement al dan niet te bezoeken. Daarmee verbeter je de propositie van een volgend evenement. 

Voor elk product of dienst

Iedereen is klant van een bepaald product en of het nu gaat om een product of dienst, een evenement of webshop. Wij brengen de wensen en behoeften en de tevredenheid van jouw klanten in kaart.

Nieuwsgierig naar onze methoden?

In 30 minuten vertellen we je alles over Senso en de mogelijkheden voor jouw product.

×

Vragen?

Senso helpt je graag verder.

× Whatsapp met Senso