Nieuwe website is live!

Ja! Na héél lang wachten is dan eindelijk onze nieuwe website live. De website is onderdeel van een nieuwe huisstijl. Met frisse kleuren, een nieuw logo en unieke designs om Senso een moderne look te geven. 

De website is daarnaast ook onderdeel van een nieuwe fase die voor Senso is gestart. De laatste maanden is hard gewerkt om de faciliteiten en het netwerk van Senso uit te breiden en klaar te maken voor de toekomst. Waar nóg meer online mogelijk is en om snel resultaat te kunnen bieden aan onze opdrachtgevers.

 

Een verfrissende nieuwe stap

Gedurende de corona periode was onderzoek (helaas) in mindere mate mogelijk. Deze periode hebben we daarom gebruikt om het testcentrum nóg efficiënter te maken: met 12 vaste cabines, een ruimte voor groepsgesprekken en interviews, een moderne keuken en voldoende opslag capaciteiten.

Daarnaast is ons netwerk met testlocaties uitgebreid en bieden we met Senso mobiel onderzoek in elke gewenste stad en in elk land. Met nieuwe methoden om data te verzamelen over producten en merken. De Benchmark monitor is daar het belangrijkste voorbeeld van.

 

Consumenten dashboard

Voor onze deelnemers is de website misschien wel het meest veranderd. De persoonlijke pagina toont nu overzichtelijk de testen die er zijn op locatie, thuis of online. Daarnaast worden acties en aanbiedingen getoond op de persoonlijke pagina. 

 

Stuur een mail naar info@sensoteam.nl als je tips of opmerkingen hebt over onze nieuwe website. Dat waarderen we héél erg! 

Leave a Reply

×

Vragen?

Senso helpt je graag verder.

× Whatsapp met Senso